Eventjes geduld... Alternatieve Feestlocatie De Letterhoeve.

Wil jij nog meer weten?


Hier vind je nog wat meer beelden en uitleg maar als jij echt interesse hebt, neem dan eens contact op en kom zelf eens kijken. Telefonisch kan je al heel wat meer te weten komen (ik geef je graag nog wat meer uitleg) en als blijkt dat er voldoende raakvlakken zijn nodig ik jou en je partner heel graag eens uit. Let wel, door het zuiderse karakter van onze feesten is dit enkel mogelijk tussen mei en oktober. Wat niet belet dat je daarbuiten al eens kan komen kijken. Maar in de wintermaanden heb je wel voldoende fantasie en inlevingsvermogen nodig om het sprookje te kunnen zien... Maar daar zijn dan weer al deze (en nog honderden meer!) foto's voor :)

De hele planning...


Aha!

Alles start met wat ideetjes, wij hebben er heel wat, maar horen ook graag die van jullie!

Plannen...

Bij een lekker hapje en ondertussen wat wijntjes proeven... Bij ons start jullie feest al van bij de planning.

Het Werk...

Dromen, plannen, proeven, jullie zijn in goeie handen, tientallen referenties die je zelf kan contacteren... En het werk doen wij graag voor jou.

Een trouwfeest zonder stress, bij ons is dit echt mogelijk!

En dan...

De grote dag! Ik herinner me goed, een van onze eerste feesten hier op De Letterhoeve, toen de bruid me juist voor het feest toevertrouwde dat ze die avond tegen elkaar hadden verteld hoe jammer het was.. Dat het al bijna voorbij was. De dag VOOR hun feest.

Ook inbegrepen...


Klasse

Live muzikanten, randanimatie, prachtige ceremonie...

Stijl

Jullie eigen trouwsite met automatische inschrijfmodule

Waw..

Gepersonaliseerde uitnodigingen in topkwaliteit

Luxe

Jullie persoonlijke weddingplanner 7/7 bereikbaar

Wij willen hier ook niet alles verklappen, maar het "waw!" element maakt een belangrijk deel uit van een sprookjesfeest. In elk verschillend onderdeel van jullie feest willen wij echt kwaliteit bieden, zonder dat dit fake aanvoelt... En zonder dat dit het budget doet steigeren.

Of het nu gaat over het kleinste receptiehapje, onze eigen gemberlimonade, de uitnodigingen of de hoogwaardige muzikanten... Dit wordt een onvergetelijk feest. En dat moet "Waw!" zijn. Toch?

Garantie


"Alles staat vooraf gedetailleerd op papier, geen verrassingen, geen excuses (voor alle denkbare problemen hebben we backup's) wat resulteert in tevreden klanten. En wij hebben best veel enthousiaste referenties!"

Fredrik De Decker