Eventjes geduld... Alternatieve Feestlocatie De Letterhoeve. Tuinfeesten in een uniek decor.

Wil jij nog meer weten?


Hier vind je extra informatie, neem zeker eens contact op en kom zelf eens kijken! Telefonisch kan je al heel wat meer te weten komen over onze tuinfeesten, als blijkt dat er voldoende raakvlakken zijn nodig ik jou en je partner heel graag eens vrijblijvend uit. Let wel, door het zuiderse karakter van onze feesten is dit enkel mogelijk van mei tot oktober. Wat niet belet dat je daarbuiten al eens kan komen kijken. In de wintermaanden heb je wel voldoende fantasie en inlevingsvermogen nodig om het zuiderse sprookje te kunnen zien... Maar daar zijn dan weer al deze (en nog honderden meer!) foto's voor :)

De hele planning...


Aha!

Alles start met wat ideetjes, wij hebben er heel wat, maar horen ook graag die van jullie! Wij maken van elk feest een uniek, onvergetelijk verhaal.

Plannen...

Bij een lekker hapje en ondertussen wat wijntjes proeven in onze botanische tuin... Hier start jullie feest al van bij de planning.

Het Werk...

Dromen, plannen, proeven, jullie zijn in goeie handen, tientallen referenties die je zelf kan contacteren... En het werk doen wij graag voor jou.

Een trouwfeest zonder stress, relax and enjoy!

En dan...

De grote dag! Ik herinner me goed, een van onze eerste feesten hier op De Letterhoeve, toen de bruid me juist voor het feest toevertrouwde dat ze die avond tegen elkaar hadden verteld hoe jammer het was.. Dat het al bijna voorbij was. De dag VOOR hun feest.

Ook inbegrepen...


Klasse

Live muzikanten, randanimatie, prachtige ceremonie...

Stijl

Jullie eigen trouwsite met automatische inschrijfmodule

Waw..

Gepersonaliseerde uitnodigingen in topkwaliteit

Luxe

Jullie persoonlijke weddingplanner 7/7 bereikbaar

Wij willen hier ook niet alles verklappen, maar het "waw!" element maakt een belangrijk deel uit van onze tuinfeesten. In elk verschillend onderdeel van jullie feest willen wij kwaliteit bieden... Zonder dat dit het budget doet steigeren.

Of het nu gaat over het kleinste receptiehapje, onze eigen verse limonades, de uitnodigingen of de hoogwaardige muzikanten... Dit wordt een onvergetelijk tuinfeest op een locatie waar iedereen zich direct thuis voelt.

Met grote, sfeervolle feestschuren, een unieke wijnbodega en een centrale, super gezellige open keuken. Waar een heel enthousiast team jullie graag verrassen met heerlijk zuiderse smaken, kleuren en geuren.

Garantie


"Alles staat vooraf gedetailleerd op papier, geen verrassingen, geen excuses (voor alle denkbare problemen hebben we backup's) wat resulteert in tevreden klanten. Lees onze tientallen enthousiaste referenties!"

Fredrik De Decker